Botox helpt jou van migraine af

Heb jij ooit overwogen om botox te nemen? Dit is helemaal niet zo gek, en steeds meer mensen maken hier gebruik van. Dit is een goed middel dat kan helpen tegen ongewenste rimpels, maar ook tegen bijvoorbeeld overmatig zweten en tegen migraine. Het kan op verschillende plekken in het lichaam worden ingespoten. Voor een professionele en zorgvuldige behandeling met botox kun je bij Gaaf Injectables terecht. Deze salon biedt tevens verschillende andere behandelingen aan.

Een botoxbehandeling bij Gaaf Injectables

Je kunt dit stofje dus voor verschillende doeleinden gebruiken. De meest gekozen behandeling is toch wel dat mensen botox nemen om rimpels in het gezicht te verminderen. Dit kan uiteraard op verschillende plekken in het gezicht. Een populaire behandeling is bijvoorbeeld botox tegen fronsrimpels. Dit zijn de verticale rimpels tussen de neus en de wenkbrauwen. Daarnaast willen veel mensen hun voorhoofdsrimpels of kraaienpoten laten verminderen. Botox heet ook wel botuline toxine en wordt dus in het lichaam gespoten. Om een afspraak te maken neem je eerst contact op met Gaaf Injectables via de website of via een belletje.  Voor de behandeling krijg je altijd vrijblijvend een consult om aan te geven wat je precies wilt. Tevens kun je hier vragen stellen over de behandeling of over onduidelijkheden.

Hoe ziet een behandeling met botox eruit?

Als je voor deze behandeling kiest kies je voor een snelle en eenvoudige behandeling met een mooi resultaat. De behandeling is tevens helemaal veilig en er zitten geen negatieve lange termijn effecten aan. De botuline toxine wordt ingespoten door een ultradunne naald, waar je vrijwel niks van voelt. De behandeling is eigenlijk binnen een paar minuten al klaar. Na de behandeling krijg je een nacontrole na twee weken. Indien je nog niet tevreden bent met het resultaat kom je in aanmerking voor een gratis touch up.

Wat is er speciaal aan Gaaf Injectables?

Deze kliniek biedt verschillende cosmetische ingrepen aan. Ze gebruiken daarbij alleen producten van betere kwaliteit. Zo gebruiken ze alleen A-merken waarvan het resultaat zeker weten goed is. Er zijn namelijk meerdere merken van dit product te koop. Hierbij maakt Gaaf Injectables gebruik van onder andere Vistabel, Azzalure en Bocouture. Deze zijn allemaal uitvoerig getest op veiligheid en resultaat. De arts die voor Gaaf Injectables werkt is tevens BIG geregistreerd en heeft al meer dan duizend cosmetische ingrepen gedaan. Daarnaast bieden ze een tevredenheidsgarantie voor de behandeling. Dit valt terug te zien op de website, waar veel positieve reacties van klanten te lezen zijn.

Prijzen voor de behandeling

De prijs van een botox behandeling hangt af van de hoeveelheid die je nodig hebt. Deze worden uitgedrukt in zones. Kies je bijvoorbeeld voor een behandeling van je voorhoofdsrimpels? Dan wordt dit als 1 zone gezien en kost dit  € 145,-. Wil je een halve wenkbrauwlift? Dan is deze behandeling €90,-. Voor een behandeling van overmatig zweten wordt er botuline toxine in je oksels gespoten. Dit is een iets grotere behandeling en deze kost dan ook €495,-.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.