Voor wie is een ooglidcorrectie Den Haag interessant?

Verschillende ingrepen die ondergaan kunnen worden kunnen er in de praktijk voor zorgen dat we er terug (extra) jong uit komen te zien. Eén van de ingrepen die je op dit vlak kan overwegen is het laten uitvoeren van een zogenaamde ooglidcorrectie Den Haag. Tijdens een dergelijke ingreep zal ervoor worden gekozen om niet alleen de overtollige huid, maar ook de onderliggende spier weg te nemen. Bovendien kan er meteen ook worden gezorgd voor het herverdelen of het wegnemen van het aanwezige vet. Ben jij ook iemand die wordt geconfronteerd met afhangende bovenste oogleden en / of met wallen onder de ogen? Zou je daar dan ook graag iets aan willen doen? Dan kan het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie ook voor jou interessant blijken te zijn.

Wat gebeurt er tijdens een ooglidcorrectie Den Haag?

Op het ogenblik dat je de keuze hebt gemaakt om een ooglidcorrectie Den Haag uit te laten voeren zal je kunnen vaststellen dat er eerst een consult zal worden ingepland met de behandelende arts. Tijdens deze consult zal er worden bepaald of het mogelijk is om bij jou een ooglidcorrectie uit te voeren of niet. Om dit te kunnen doen evenals om te kunnen rekenen op een voldoende gunstig eindresultaat is het zo dat er voldoende overtollige huid aanwezig moet zijn. Is dat het geval? Dan zal het uitvoeren van deze ingreep bij jou zeker het beoogde effect weten te realiseren.

Hoelang duurt een ooglidcorrectie Den Haag ongeveer?

Een ooglidcorrectie Den Haag is geen langdurige of zware ingreep. In de praktijk is het dan ook zo dat ze slechts ongeveer één tot anderhalf uur zal duren. Er kan door de arts voor worden gekozen om de ingreep op twee verschillende manieren uit te voeren. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen een ingreep onder lokale of onder volledige verdoving. Voor deze laatste optie wordt in principe alleen maar gekozen wanneer het gaat om de onderste oogleden. In dat geval moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat er een opname in het dagziekenhuis moet worden ingepland. Ook dit brengt verder maar weinig (extra) aandachtspunten met zich mee.

Waar rekening mee houden na afloop van de ingreep?

Het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie Den Haag heeft dus op zich maar weinig voeten in de aarde. Wel is het zo dat er ook na afloop van de ingreep nog met een aantal zaken rekening dient te worden gehouden. De belangrijkste zaken ontdek je door middel van onderstaand overzicht.

  1. De hechtingen kunnen worden verwijderd na ongeveer vijf à zeven dagen na uitvoeren van de ingreep. Hiervoor wordt doorgaans meteen een afspraak gemaakt met de arts.

  2. Het is mogelijk dat er tijdens de eerste dagen volgend op de operatie wat blauwe plekken ontstaan. Dat is normaal en helemaal niets om je zorgen over te maken.

  3. Het wordt sterk aangeraden om tijdens de eerste dagen volgend op de operatie half rechtop te slapen. Op deze manier kan niet alleen zwelling, maar ook het verschijnen van bloeduitstortingen tegen worden gegaan.

In ieder geval, wil jij ook terug kunnen rekenen op een optimaal frisse en bovendien ook terug heerlijk jonge blik? Dan kan het ondergaan van een ooglidcorrectie Den Haag daar zeker voor zorgen!

Ben jij er ook klaar voor? Kijk dan eens op https://skin-surgery.nl/!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.