Wat kan je verwachten bij spirituele lezingen?

We zijn tegenwoordig steeds meer bezig met spiritualiteit, zowel voor onszelf als met anderen. Want mindfulness en yoga zijn eigenlijk heel spiritueel. Als we het hebben over spiritualiteit dan gaat het om in balans komen met je lichaam, geest en je ziel. Dit komt niet van buitenaf zoals we vaak denken, maar juist van binnenuit. Door je bezig te houden met spirituele oefeningen kan je de balans herstellen. Soms kan je gebruik maken van anderen, zoals een medium, maar je kan ook kiezen voor spirituele lezingen

Wat zijn spirituele lezingen? 

Er zijn twee soorten spirituele lezingen, de 1 op 1 gesprekken en de groepslezingen. Tijdens een spirituele lezing 1 op 1 wordt er door een medium jouw aura gelezen of die van een foto van een ander. Als je het hebt over groepslezingen dan worden algemenere onderwerpen besproken of wordt erom en om op een persoon ingezoomd. 

Gedurende de lezingen kan er naar verschillende aspecten worden gekeken, maar vaak gaat het om een zogenaamd ‘spiegelmoment’. Het is eigenlijk een hulpmiddel om je zelfkennis te verbreden. Persoonlijke lezingen duren vaak ongeveer een uur, maar is afhankelijk van wat ze tegen komen tijdens de sessie. 

Wat kan je verwachten tijdens een spirituele lezing? 

Vaak zijn er dingen die diep vanbinnen zitten waar je niet naar kan of durft te kijken. Soms weet je de dingen al over jezelf, soms nog niet. Door middel van spirituele lezingen kan je dichter bij jezelf komen en zorgen dat je lichaam, ziel en geest meer in balans raken. Hierdoor sta je positiever in het leven en ben je flexibeler om ‘klappen’ op te vangen. Het medium raakt in verbinding met jou en zorgt ervoor dat jij ook in verbinding raakt met jezelf. Er komen levendige beelden naar boven die het medium in jouw energieveld en chakra’s ziet. Bij elk beeld is er een boodschap dat jou meer inzicht zal geven. Uiteindelijk geeft het lezen van je aura tijdens die spirituele lezing een verhaal weer die beschrijft wie je bent en wat er in je leven speelt. 

Wat voor soorten spirituele lezingen zijn er? 

Je kan kiezen voor een algemene lezing, maar ook voor thematische lezingen. Vaak begin je met een algemene lezing van je aura als je er nog niet zo bekend mee bent. Op die manier begin je bij de basis en leer je meer over jezelf en kom je ook dichter bij jezelf. Ben je al wat verder gevorderd of heb je hele specifieke vraagstukken? Dan kan je over gaan naar een thematische lezing. Denk dan aan thema’s zoals liefde, je gezondheid, werk of je carrière. Maar je kan ook op zoek zijn naar een bepaald inzicht in je leven en dat als thema nemen omdat je bijvoorbeeld een bepaalde richting in wilt slaan maar niet weet of dat bij jou past of dat je eerst nog beter in balans moet komen. 

Spirituele lezingen klinken in eerste instantie heel zweverig, maar dat is dus niet het geval. Het gaat erom dat je puur in balans komt met jezelf en jezelf eigenlijk beter leert kennen. Soms kom je bij plekken waar je nog niet eerder van jezelf bent geweest en soms heb je behoefte aan een bepaald inzicht. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.