3 leuke producten voor een verpleegkundige

Mocht je nu net beginnen als verpleegkundige of starten met de opleidng? Dan hebben we hieronder een lijstje opgesteld voor jou. Goed voorbereid zijn is essentieel als verpleegkundige en kan je niet zonder de producten hieronder

Medische klompen 

Een goed paar schoeisel is essentieel voor elke verpleegkundige, dit kunnen zowel schoenen als medische klompen zijn. Zo moeten deze voldoen aan eisen rond veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Door de lange dagen die vaak gelopen worden, is het comfort ook niet belangrijk om te vergeten. Vaak zijn de medische schoenen zo ontwikkeld dat je geen last van je rug krijgt of met oververmoeide voeten zit aan het einde van de dag. 

Verpleegkundige horloge

Als verpleegkundige wil je niet liever dan op tijd naar huis kunnen na een shift van 12 uur. Doordat normale horloge niet toegestaan zijn in het vak, is de verpleegkundige horloge de oplossing. Hiermee weet je precies hoe laat het is. Naast dat deze handig is in de omgang heeft het vaak ook nog andere functionaliteiten. Het is erg gemakkelijk om deze schoon te houden doordat ze over een uitneembare klokje beschikken. Niets is te gek, er is zelf de mogelijkheid om uit te breiden en hartslagmeter of datumaanduiding bij te voegen. 

Heuptas 

Met de hippe zorg heuptassen kan je alle noodzakelijke spullen op één plek bewaren. Zo zijn deze in verschillende maten te krijg op MyMitella. Heb je bijvoorbeeld een groot aantal spullen, dan is een maat L of XL de juiste keuze. Naast dat deze erg handig zijn hebben ze vaak nog leuke designs. Dit is dus ook het ideale cadeau voor een collega in de zorg. Om de outfit compleet te maken kan je nog een mooie EHBO doos erbij nemen en ben je helemaal uitgerust in stijl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.