Zo vind je een goede tandarts in de buurt

Ben je net verhuisd en ben je op zoek naar een goede tandarts? Of ben je niet tevreden met je huidige tandarts en wil je overstappen naar een nieuwe tandarts? Dan kan het lastig zijn om een goede, nieuwe tandarts te vinden. Want waar moet je beginnen met zoeken en hoe weet je nu zeker of je te maken hebt met een goede tandarts? In dit blog lees je stap voor stap hoe je de juiste tandarts bij jou in de buurt vindt. 

Onderzoek welke tandartsen zich in je buurt bevinden

De eerste stap bij het zoeken van een nieuwe tandarts, is je oriënteren op het aanbod. Maak hierbij gebruik van een zoekmachine en type de zoekwoorden ‘’tandarts’’ en je woonplaats in. Woon je in Schiedam? Dan type je dus tandarts Schiedam in. Bekijk vervolgens welke tandartsen er naar voren komen en noteer de namen van de verschillende praktijken en eventuele de bijbehorende tandartsen. 

Controleer registraties en reviews

Nu je weet welke tandartsen zich in je buurt bevinden, is het tijd voor de volgende stap. Je gaat nu eerst online controles uitvoeren op de kwaliteit van de tandarts. Ga allereerst na of de tandarts ingeschreven staat bij het KwaliteitsRegister Tandartsen. Is de tandarts hier ingeschreven? Dan kun je vervolgens gaan kijken naar online reviews van mensen die deze tandarts bezoeken. Vraag ook in je omgeving na of andere mensen ervaring hebben met deze of een andere tandarts en hoe de verschillende tandartsen hen bevallen zijn. Zo kun je al een goed beeld vormen over de diverse tandartsen. 

Vraag een kennismakingsgesprek aan 

Heb je een goed beeld gekregen van de verschillende tandartsen in je omgeving? Maak dan nu een selectie van de tandartsen die je aanspreken en vraag bij deze tandartsen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kun je het beste beoordelen of dit de tandarts is die jij wil bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.