Gehoorapparaat nodig? Dit zijn de beste merken

Tja, het gehoorapparaat. Liever denk je er niet aan en heb je het er niet over. Je stelt het het liefst zo lang mogelijk uit, totdat je er helaas niet meer langer omheen kan. Je moet er wel één aanschaffen. want je hoort gewoonweg niets meer: de TV gaat alsmaar harder, ‘wat zeg je’ voor de honderdste keer waarop jij vriendelijk glimlacht. Jammer genoeg is het welbekend dat het gehoor op latere leeftijd flink achteruitgaat. Maar hoe kies je tussen die talloze hoortoestellen producten? Ga  je voor goedkope gehoorapparaten of kies je voor kwaliteit? Misschien wil je het wel allebei. In dit artikel lees je meer over de beste merken wat betreft gehoorapparaten.

Signia Insio IIC 7Nx1. Signia Insio IIC 5Nx

Dit hoorapparaat is het topmodel van Signia, en tevens ook de opvolger van de 3N. Het hoorapparaat is erg klein, waardoor het hoortoestel niet zo opvallend is. Daarnaast vormt deze zich geheel naar jouw gehoorkanaal. Ook beschikt dit product over vele functies. Zo kent het apparaat verschillende muziekprogramma mogelijkheden, maar ook zijn de echo-reductie samen met de windruisonderdrukking geoptimaliseerd. Het is een fijn hoortoestel, aldus vele gebruikers. Er zitten veel voordelen verbonden aan dit model: het biedt veel draagcomfort, maar ook is het makkelijk te besturen. Natuurlijk beschikt dit apparaat ook over een top geluidskwaliteit.

Widex EVOKE 440 Passion2. Widex EVOKE 440 Passion


Zoals de naam al weergeeft, dit is een van de meest geavanceerde hoorapparaten die Widex te bieden heeft. Zij bieden overigens ook veel andere hoortoestellen producten aan. Dit gehoorapparaat is uitmuntend. Eigenlijk maakt dit model de audicien overbodig. Je kunt allerlei verschillende persoonlijke voorkeuren instellen, waardoor je met zekerheid goed kunt horen en het hoortoestel kan dragen met veel comfort. Dit is ook niet een van de goedkope gehoorapparaten, maar de kwaliteit is super.Bovendien is dit model van Widex ook nog eens voorzien van een zelflerende chip. Super handig, nietwaar?

Verstandig is om wel eerst een gehoortest uit te laten voeren! Dit kan door een audicien maar ook online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.